Coraggio van het Bloemenhof


Coraggio van het Bloemenhof:

Quaterback x Florestan (Floriana St.Pr.St) x Artwig, ° 2008, 1m 74, Sbs gekeurd

Uit zijn eerste jaargang, het kampioensveulen van de nationale bwp veulenkeuring, en vele veulens in de finale van bwp- en blinde keuring St-Niklaas.

Zelf presteerde hij als 5 - jarige met succes in de nationale cyclus jonge paarden, onder Nick Van Laer. Hij werd ook nationaal kampioen van de Jonge Paarden wedstrijden Lrv Open Klasse 5 - jarigen.

Ondertussen is hij definitief goedgekeurd op basis van zijn nakomelingen. De eerste jonge Coraggio's onder het zadel bewijzen de juiste kwaliteiten en wedstrijdmentaliteit te hebben. Oa Giulietta vh Bloemenhof, winnares van de 4-jarige dressuurpaarden Sbs trophee onder haar eigenares en amazone Deborah Proost; Gotié en Gajninto van ruiter en fokker Marinus Hosewol, Heraggio vh Bloemenhof onder Christel Vernelen, etc...


Zijn vader Quaterback mag gerust genoemd worden als een "bewegingsmonster" die zijn kwaliteiten doorgeeft aan zijn nakomelingen. Hij heeft al 54 gekeurde zonen ondertussen en heeft ook al genoeg bewezen dat hij een fantastich karakter doorgeeft, met wil tot werken en "rittigkeit".

Langs moederskant zien we de Westfaalse stempelhengst Florestan. Hij is de vader van 88 goedgekeurde zonen en meer dan 2000 nakomelingen zijn geregistreerd als sportpaard. Velen van deze nakomelingen hebben al veel succes geboekt en lopen op Grand Prix niveau.


Dekvoorwaarden 2022:


€240,00  bij eerste inseminatie en €600,00 bij te betalen bij dracht, excl. btw 6%. 

Opvolging en inseminatie op station Bloemenhof bij in dekgeld inbegrepen, excl. stalgeld en evt. behandelingen.