Quanto Curo vh Bloemenhof

Dekvoorwaarden 2018:


€200,00  bij eerste inseminatie en €500,00 bij te betalen bij dracht, excl. btw 6%. Als de merrie niet drachtig moest zijn of blijven, mag er in 2019 zondere verdere kosten verder gedekt worden.

Opvolging en inseminatie op station Bloemenhof bij in dekgeld inbegrepen, excl. stalgeld en evt. behandelingen.Quanto Curo vh Bloemenhof:

Quotenkönig x Weltino x Don Primaire, Bwp gekeurd,1m70

 °30/06/13


Met trots stel ik deze jonge zelf gefokte hengst voor. Elke dag haal ik hem met even veel plezier uit stal. Altijd vrolijk, altijd werklustig, altijd meewerkend, in één woord: een TOP KARAKTER.

Zijn grootvader Quaterback, is ondertussen wel al bekend. Hij komt uit de legendarische P-lijn van Brandenburg, en heeft al een 60-tal gekeurde hengsten op zijn palmares, en loopt zelf Intermediaire.

Quotenkönig's moederlijn is één van de beste uit Duitsland, met een hele reeks gekeurde hengsten.

Quanto Curo's moederlijn heeft me al verschillende super ingestelde sportpaarden gegeven, vooral succesvol in de jonge paarden reeksen. De grootmoeder heeft Saint-Georges gelopen.


Door zijn juiste ingesteldheid, zijn super stap en aparte galop, tactvolle draf, liep hij als jonge 3-jaarse hengst heel gemakkelijk door de keuring heen. En zo is ie nog : gemakkelijk door zijn werk, en alles eenvoudig aannemen.

Ondertussen heeft hij bewezen ook nog een echt sportpaard te zijn! Onder het zadel van Tom Franckx heeft ie met gemak de nationale cyclus 4-jarigen gelopen, waarbij hij NIET UIT DE TOP DRIE GEWEEST IS! Met punten tussen de 79 en 86 procent!

Zijn eerste veulens hebben allen maat, genoeg fundament en zijn correct gebouwd. Ze kunnen allen boven het gemiddelde bewegen!